Kiertoilmatakat

Haluatko saada kodin tai mökin lämmitettyä nopeasti ja päästä nauttimaan tulitunnelmasta koko päiväksi? Tutustu kiertoilmatakkoihimme!

Kiertoilmatakka – nopeaa lämmitystä tyylistä tinkimättä

Kiertoilmatakat ovat rakenteeltaan kevyitä tulisijoja. Kiertoilmatakan asennus ei vaadi erillisiä pohjavahvistuksia, vaan sen voi sijoittaa suoraan lattiapinnan päälle. Takan lämpö vapautuu heti huonetilaan ja siellä oleviin rakenteisiin lämmittäen tilan tehokkaasti ja nopeasti. Tämä on erityisen hyvä ominaisuus esimerkiksi vapaa-ajan asunnolla tai mökillä, kun tila saattaa olla saapuessa hyvinkin vilpoinen. Polttoa säätämällä palamista voidaan helposti hidastaa, ja pidentää näin lämmitysaikaa. Samalla takkatulen ihanan lämpöisestä loimusta pääsee nauttimaan pitkäksi aikaa.

Tehokkaan lämmittäjän lisäksi kiertoilmatakka on myös tyylikäs sisustusratkaisu – laajasta valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Joka kotiin löytyy varmasti juuri se mieluinen takka monipuolisten mallistojen, erilaisten pintojen, suoran lasiluukun, kulma- ja kolmelasisten sarana- tai hissiluukullisten mallien ansiosta.

Varaava kiertoilmatakka yhdistää tulisijojen parhaita ominaisuuksia

Varaava kiertoilmatakka tai puolivaraava takka on nimensä mukaan varaavan takan ja kiertoilmatakan hybridi. Useaan kiertoilmatakkamalliin voidaan hankkia lisätarvikkeena varaavaa materiaalia. Kiertoilmatakkoihin ja takkasydämiin liitetyt kuori-, kivi- ja massarakenteet tekevät niistä puolivaraavia takkoja, kun käytön aikana rakenteisiin siirtynyt sydämen säteilylämpö vapautuu hitaasti usean tunnin ajan. Tästä on mainio esimerkki laadukas Tuliven Pielinen-sarja. Takassa on vuolukivestä valmistettu ulkokuori ja varauskiviä. Näin saadaan tehokkaasti hyödynnettyä molempien takkamallien ominaisuuksia.