Puuhellat ja puuliedet

Perinteiset puuhellat ja puuliedet tunnelmalliseen ruoanvalmistukseen sekä tehokkaaseen lämmitykseen.

Nautiskele ruoanlaitosta puuhellalla tai liesileivinuunilla

Perinteinen puuhella tai leivinuuni muuttaa käsityksesi ruoanvalmistuksesta. Levyn päällä paistat makoisat sapuskat. Myös kahvin ja teen keitto käy näppärästi – perinteisellä valurautaisella keittotasolla vesi kiehuu tulen sytytyksestä jopa alle 20 minuutissa. Uunipuolella haudutat hitaasti ihanan mureat pataruoat ja paistat täydelliset pullapellilliset. Paistouuni lämpenee jopa yli 300 °C lämpötilaan. Valitse malli suurella lasiluukulla, jos haluat kokkaillessasi päästä ihastelemaan tanssivaa tulta.

Samalla, kun valmistat ruokaa, toimii hella myös nopeana lämmönlähteenä. Varaava puuhella pitää hyvin lämpöä eli se lämmittää pitkään vielä tulen sammuttuakin. Meiltä löytyy tyylikäs ja varaava hella- ja leivinuunimallisto. Valikoimassamme on lisäksi kevyempiä malleja, jotka on helppo kuljettaa mökille tai kesäkeittiöön.

Puuhella tarvitsee myös oman savuhormin. Mikäli olet rakentamassa kesäkeittiötä, ajaa kevythormi asian. Omakotitalossa voidaan hella kytkeä myös jo olemassa olevaan savuhormiin.

Meiltä saat tarvittaessa laadukkaat savuhormit ja ammattilaisen tekemät hormisaneeraukset.